dodaj ogłoszenie

opinie o sulej   33  

sulej już wymienia gry za darmo i sprzedaje bez opłat - Ty możesz także!   załóż konto

Komentarz pozytywny

sulej sprzedał(a) Kane & Lynch 2: Dog Days (PS3)

Błyskawiczna transakcja. Polecam.

2011/03/25 08:53

Komentarz pozytywny

sulej sprzedał(a) Tekken 6 (PS3)

Wszystko załatwione elegancko

2010/11/28 16:55

Komentarz pozytywny

sulej wymienił(a) Sonic & Sega All-Stars Racing (PS3) za Tekken 6 (PS3) od konto usunięte

Wszystko Ok , Polecam w 100%

2010/10/04 21:03

Komentarz pozytywny

sulej wymienił(a) Grand Theft Auto IV (PS3) za Shaun White Snowboarding (PS3) od mrgee

OGROMNY POZYTYW!!! Kontrahent często dostępny, bezproblemowa wymiana oraz nieziemska CIERPLIWOŚĆ!!!!! Wymiana odbyła się na zasadzie: wymiana-odmiana. Gorącoo!!! POLECAM!!!!!

2010/09/11 16:07

Komentarz pozytywny

sulej wymienił(a) Mortal Kombat vs. DC Universe (PS3) za Sonic & Sega All-Stars Racing (PS3) od andrzej1982

Wszystko sprawnie i w dobrej współpracy.
Polecam :-)

2010/07/31 08:28

Komentarz pozytywny

beniek wymienił(a) inFamous (PS3) za Red Faction: Guerrilla (PS3) od sulej

Wszystko jak najbardziej w porządku.

2010/06/27 00:37

Komentarz pozytywny

Wszystko jak najbardziej w porządku.

2010/06/27 00:37

Komentarz pozytywny

sulej sprzedał(a) BioShock 2 (PS3)

wszystko ok. polecam transakcje z tym gametrade'owiczem!

2010/06/18 23:03

Komentarz pozytywny

sulej sprzedał(a) Dragon Ball: Raging Blast (PS3)

przelalem koledze kase i czekalem dlugo na nia naprawde juz zaczolem sie nawet obawiac ale wyslal mi ja plytka bez rysy kolega mial niby klopoty z powodzia wiedz daje pozytywa gdyz mimo dlugiego czekania gre doslatem a plyta w stanie idealnym

2010/06/04 17:47

Komentarz pozytywny

sulej wymienił(a) Resistance 2 (PS3), God of War III (PS3) za Dragon Ball: Raging Blast (PS3), BioShock 2 (PS3) od gallus

wszystko dobrze... dobry kontakt! bardzo polecam!
troche nasza poczta sie opieprza ale ze strony suleja wszystko było w porządku!

pozdro!

2010/05/19 18:16

Komentarz pozytywny

goran95 wymienił(a) Army of Two: The 40th Day (PS3) za Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3) od sulej

wszystko OK

2010/05/12 21:55

Komentarz pozytywny

sulej wymienił(a) EyePet (PS3) za God of War III (PS3) od rzezbik_1987

pozytyw troche dlugo szly pieniadze ale to urok naszej poczty polskiej !!! POLECAM !!!

2010/05/05 22:04
Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

738 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 576 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...