dodaj ogłoszenie

opinie o piotr-bujak   12  

piotr-bujak już wymienia gry za darmo i sprzedaje bez opłat - Ty możesz także!   załóż konto

Komentarz pozytywny

piotr-bujak wymienił(a) White Knight Chronicles (PS3) za Final Fantasy XIII: Limited Collector’s Edition (PS3) od yreek22

doskonały kontakt gra w idealnym stanie polecam

2014/10/23 21:41

Komentarz pozytywny

pieski2 wymienił(a) Tokyo Jungle (PS3) za InFamous 2 - festiwal krwi (PS3) od piotr-bujak

Wszystko OK. Polecam. Szybka wymiana

2013/10/16 16:41

Komentarz pozytywny

piotr-bujak sprzedał(a) Dragon Age: Początek (PS3)

Kontakt, opis/stan faktyczny produktu, szybkość wysyłki, jak i samo pakowanie - stoją na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm. "Interesy" z Tym użytkownikiem to czysta przyjemność. Gorąco polecam!

2013/09/26 16:11

Komentarz pozytywny

piotr-bujak kupił(a) Playstation Plus - aktywny jeszcze przez 2 miesiące! (PS3)

jak najbardziej polecam!

2013/07/10 18:09

Komentarz pozytywny

maxim1980 wymienił(a) Borderlands (PS3) za BlazBlue: Continuum Shift (PS3) od piotr-bujak

Szybki kontakt. Ekspresowa transakcja. POLECAM !!!

2013/06/24 17:19

Komentarz pozytywny

maxim1980 wymienił(a) FIFA 11 (PS3) za Sega Superstars Tennis (PS3) od piotr-bujak

Szybki kontakt. Ekspresowa transakcja. POLECAM !!!

2013/06/24 17:17

Komentarz pozytywny

piotr-bujak wymienił(a) Sengoku Basara: Samurai Heroes (PS3) za Atelier Rorona (PS3) od lonewolfpl

Bardzo szybka przesyłka, wszystko ładnie zapakowane i zgodnie z oczekiwaniami. Zasłużony pozytyw.

2013/05/19 22:15

Komentarz pozytywny

piotr-bujak wymienił(a) Crysis 2: Limited Edition (PS3) za White Knight Chronicles (PS3) od lonewolfpl

Wszystko w jak najlepszym porządku, miły kontakt, szybko i sprawnie. Polecam i sam jeszcze pewnie będę się z tym użytkownikiem wymieniał :)

2013/05/13 15:03

Komentarz pozytywny

czort51 wymienił(a) Sega Superstars Tennis (PS3), Crysis 2: Limited Edition (PS3) za Dragon Ball Z: Burst Limit (PS3) od piotr-bujak

Ekspresowa dostawa polecam jak najbardziej na + transakcja :)

2013/04/30 23:17

Komentarz pozytywny

piotr-bujak wymienił(a) Child of Eden (PS3) za BlazBlue: Continuum Shift (PS3) od ania-remigiusz-philipp

Wszytko OK. Dobry kontakt. Polecam.

2013/04/19 17:28

Komentarz pozytywny

piotr-bujak kupił(a) InFamous 2 - festiwal krwi (PS3)

Zdecydowanie bez problemów, w takim razie polecam.

2013/04/18 17:53

Komentarz pozytywny

piotr-bujak kupił(a) Burnout Paradise: The Ultimate Box (PS3)

szybki przelew, dobry kontakt, serdecznie polecam :)

2013/04/15 16:51
Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

738 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 576 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...