dodaj ogłoszenie

opinie o patryk090984   15 1  

patryk090984 już wymienia gry za darmo i sprzedaje bez opłat - Ty możesz także!   załóż konto

Komentarz pozytywny

luzi_ino wymienił(a) Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Rozszerzona (PC) za Pad xbox 360 biały (X360) od patryk090984

Wszystko ok pelny pozytyw!!!

2011/07/12 18:54

Komentarz pozytywny

luzi_ino wymienił(a) Wiedźmin: Edycja Rozszerzona (PC) za Sega Superstars Tennis (X360) od patryk090984

Wszystko ok pelny pozytyw!!!

2011/07/12 18:52

Komentarz pozytywny

rambosinjo wymienił(a) Assassin's Creed (X360) za Brutal Legend (X360) od patryk090984

ok

2011/04/30 21:37

Komentarz pozytywny

heros123456789 wymienił(a) Brutal Legend (X360) za Dead Space (X360) od patryk090984

Gra w śmiesznym języku.

2011/04/06 21:53

Komentarz pozytywny

konto usuniętewymienił(a) BioShock 2 (X360) za Fable II (X360) od patryk090984

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Bardzo dobry kontakt.Takiej współpracy życzę wszystkim , gwarantując udane zakończenie transakcji z zadowoleniem dla obu stron!GORĄCO POLECAM!

2011/03/17 19:00

Komentarz pozytywny

hottasy wymienił(a) WWE SmackDown vs. Raw 2008 (X360), Fable II (X360) za Just Cause 2 (X360) od patryk090984

Wszystko w najlepszym porządku , polecam !!!!

2011/02/01 21:52

Komentarz pozytywny

karkra wymienił(a) Dead Space (X360) za Halo 3 (X360) od patryk090984

Wszystko OK! Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do tranzakcji! POLECAM!!!

2011/01/28 22:14

Komentarz pozytywny

kidler1111 wymienił(a) Just Cause 2 (X360) za Mass Effect 2 (X360) od patryk090984

Wszystko idealnie !
POLECAM !

2011/01/07 18:43

Komentarz pozytywny

patryk090984 wymienił(a) Guitar Hero World Tour (X360) za Mass Effect 2 (X360) od sandspol

Wszystko w jak najlepszym porządku POLECAM

2010/11/06 10:58

Komentarz pozytywny

patryk090984 kupił(a) Pad X360 czarny (PS3)

Wszystko Ekstra! Pozytyw!

2010/10/10 17:34

Komentarz negatywny

monika85pl wymienił(a) Forza Motorsport 2 (X360), Sega Superstars Tennis (X360) za Saints Row (X360) od patryk090984

Gra niezgodna z opisem. Miały być 3 gry za 1 ale w stanie IDEALNYM. Płyta jest porysowana . Okrągłe rysy wokół płyty jakby porysował je napęd! Pomimo próźb gra nie zabezpieczona podczas transportu latała sobie luzem w pudełku przez co prawdopodobnie porysowała się jeszcze bardziej. Egoistyczne nastawienie i olewanie drugiej strony. Co innego mówi co innego robi i jeszcze stawia warunki. Nie polecam. Nie jestem zadowolona z tej tranzakcji.

2010/09/07 00:33
Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

785 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 601 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...