dodaj ogłoszenie

opinie o longer00   59  

longer00 już wymienia gry za darmo i sprzedaje bez opłat - Ty możesz także!   załóż konto

Komentarz pozytywny

longer00 wymienił(a) Tom Clancy's H.A.W.X.2 (PS3) za Dungeon Siege III (PS3) od midnightcaress

Wszystko ok, polecam :)

2018/09/21 15:25

Komentarz pozytywny

longer00 wymienił(a) Sports Champions (PS3) za Test Drive Unlimited 2 (PS3) od peru111

Wszystko zgodnie z opisem. Szybka wysyłka. Lekkie problemy komunikacyjne z mojej strony, za które przepraszam. Jak najbardziej polecam.

2018/08/18 14:08

Komentarz pozytywny

zgredek1 wymienił(a) Sniper: Ghost Warrior 2 (PS3) za God of War III (PS3) od longer00

Wszystko ok polecam użytkownika

2018/08/06 19:52

Komentarz pozytywny

djmarco wymienił(a) Clive Barker's Jericho (PS3), Call of Duty: World at War (PS3) za Lego Marvel Super Heroes (PS3), Minecraft (PS3) od longer00

Wszystko ok

2018/07/27 16:40

Komentarz pozytywny

djmarco wymienił(a) Clive Barker's Jericho (PS3), Call of Duty: World at War (PS3) za Lego Marvel Super Heroes (PS3), Minecraft (PS3) od longer00

Wszystko ok

2018/07/27 16:40

Komentarz pozytywny

longer00 wymienił(a) Rayman Origins (PS3) za Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (PS3) od 303622

Wszystko super, polecam ;)

2018/07/26 22:13

Komentarz pozytywny

hs1n wymienił(a) Medal of Honor (PS3), Medal of Honor:Frontline (PS3) za Start The Party (PS3), TV Superstars (PS3) od longer00

Wszystko super, polecam! :)

2018/07/26 19:39

Komentarz pozytywny

hs1n wymienił(a) Medal of Honor (PS3), Medal of Honor:Frontline (PS3) za Start The Party (PS3), TV Superstars (PS3) od longer00

Wszystko super, polecam! :)

2018/07/26 19:39

Komentarz pozytywny

magik-thc wymienił(a) Diablo 3 (PS3) za Assassin's Creed III (PS3) od longer00

Dobry kontakt, sprawna wymiana. Polecam! :)

2018/01/22 15:51

Komentarz pozytywny

longer00 wymienił(a) Beyond: Dwie Dusze (PS3) za Red Dead Redemption (PS3) od fabulouslegend

Wszystko w jak najlepszym porządku.
Polecam :)

2018/01/09 20:18

Komentarz pozytywny

longer00 wymienił(a) Resident Evil 5 (PS3) za Killzone 3 (PS3) od makron27

Wszystko w porządku.
Polecam

2018/01/06 19:44
Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

787 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 602 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...