dodaj ogłoszenie

opinie o daridar   17 3  

daridar już wymienia gry za darmo i sprzedaje bez opłat - Ty możesz także!   załóż konto
Konto zablokowane z powodu naruszenia regulaminu!

Komentarz negatywny

konto usuniętewymienił(a) Fallout 3 (PC) za Unreal Tournament 3 (PC) od fanatyko

Brak kontaktu od ponad 2 tygodni, nie wysłał gry, nie raczył nawet odpisać. Oszust ! Nie wymieniać się z nim !!! Zwykły perfidny oszust i naciągacz.

2010/10/11 22:44

Komentarz negatywny

daridar sprzedał(a) Tekken : Dark Resurrection (PSP), Brothers in Arms: D-Day (PSP), PSP SLIM 2004 (PSP)

Po ponad 30 dniach konsoli dalej nie dostałem, zero kontaktu, cały czas wyłączony telefon. Po 20 dniach raczył odpisać ale konsola i tak nie doszła. Sprawę jutro zgłaszam na policje!

2010/10/11 17:59

Komentarz pozytywny

konto usuniętewymienił(a) Tropico 3 (PC) za Command & Conquer 3: Tiberium Wars (PC) od dzwienkoswit

Wszystko w jak najlepszym porządku! Ślicznie, pięknie, ładnie, jest radość, POLECAM!!!

2010/09/09 14:40

Komentarz pozytywny

daridar kupił(a) WWE SmackDown vs. Raw 2010 (X360)

POLECAM. wszystko w porządku.

2010/09/04 20:56

Komentarz pozytywny

niomek222 wymienił(a) Twierdza 2 (PC) za Stranglehold (PC) od konto usunięte

P O L E C A M! Wszystko wzorowo!

2010/09/04 09:10

Komentarz pozytywny

kolownik wymienił(a) Brothers in Arms: D-Day (PSP) za Resistance: Retribution (PSP) od konto usunięte

Wszystko OK, polecam!

2010/08/18 14:19

Komentarz pozytywny

konto usuniętewymienił(a) BioShock (PC) za Wolfenstein (PC) od konto usunięte

gra nareszcie doszła w bdb stanie niezbyt kontakt ale to nie jego wina polecam tego użytkownika

2010/08/10 13:59

Komentarz negatywny

daridar kupił(a) Dragon Age: Początek (PC)

Zdecydowanie nie polecam użytkownika. Jest zwyczajnym ściemniaczem. Wysłałem mu grę i od dobrych dwóch miesięcy nie mogę wyegzekwować ani kasy ani mojej gry. Jeżeli ktoś potrzebuje więcej informacji o nim proszę o kontakt podeślę historię korespondencji. Moim zdaniem klasyczny naciągacz! UWAGA!

2010/08/09 08:43

Komentarz pozytywny

konto usuniętewymienił(a) Grand Theft Auto IV (PC) za Call of Juarez: Więzy Krwi (PC) od konto usunięte

Kurde nareszcie doszła,gra w bardzo dobrym stanie,mily kontakt,polecam! ;D

2010/07/09 10:35

Komentarz pozytywny

xavis wymienił(a) Sims 3 (PC), FIFA 08 (PC) za Supreme Commander (PC), F.E.A.R. (PC), Starsky & Hutch (PC) od konto usunięte

Wszystko OK, polecam transakcje z tym użytkownikiem.

2010/07/06 16:32

Komentarz neutralny

konto usuniętewymienił(a) Need For Speed: Most Wanted (PC) za Microsoft Flight Simulator X (PC) od johny12

Niestety nie doszło ale polecam gdyż jest uczciwy i miałem z nim dobry kontakt.
Powód dla czego wystawiłem neutralny komentarz : nie był jego powód że gra nie przyszła.
Nawet polecam

2010/07/01 16:18

Komentarz pozytywny

konto usuniętewymienił(a) Prince of Persia (PC) za Tropico 3 (PC) od rogalenko

Dobry i szybki kontakt. Polecam tego użytkownika.

2010/07/01 13:09
Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

738 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 576 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...