dodaj ogłoszenie

The Elder Scrolls Skyrim - opinie.

Jakie są wasze opinie i wrażenia z gry? Dla mnie ta gra to cud, szczeka ktora opada gniecie mi jaja. Po prostu nie da się opisać słowami tej gry. Sa małe nie dorobóki graficzne, ale całość prezentuje się bardzo bardzo dobrze.

2011/11/15 22:09
  skomentuj   lub  

W porównaniu do poprzednich części ta gra to istne cudo ;)
Grafika bardzo ładna, grywalność tak samo, powrócił nawet dawny sposób "ubierania" naszego bohatera znany z morrowinda ;)

2011/11/15 22:19

Zgadzam się z kolegą wyżej, chociaż panowie z Bethesdy bardzo dużo postawili na akcje i dynamike. A to to co tygryski lubią najbardziej.

2011/11/16 15:30

Graliście w wersje ang? Czy uważacie, że dla osoby średnio znającej język obcy trudno będzie zrozumieć fabułę tej gry? Ile zajęło wam przejście gry biorąc pod uwagę misje wypełnienie misji pobocznych?

2011/11/16 19:33

@up – ja gram w wersje Ang i trudno mi wlasciwie stwierdzic czy ciezko bedzie, mysle ze nie bo skomplikowanego jezyka tam nie ma, raczej sobie poradzisz. Co do gry jeszcze jej nie przeszedłem. Mam jakies 12 godzin a dopiero 4 watki glowne jakies 20 misji pobocznych i z 20 misji "Misc". Gra po prostu "must have" nie zastanawiaj sie!

2011/11/16 22:11

Kupie w swoim czasie, pieniędzy nie wyczaruje ;)
To dobra inwestycja. Zapewni dużo dobrej rozrywki na wiele godzin.

2011/11/17 16:21

Dobra inwestycja to byla w dniu premiery ! Gra warta kazdego centa. 14godzin przegranych 18poziom z 50 dopiero! 5 watkow glownych skonczonych, ahh cudowne.

2011/11/17 19:59

mam pytanie, bo nigdy nie grałem w takie pełne RPG zawsze tak było pół na pół czyli były elementy rozwijania postaci itp i była tez dobra mechanika. Zainteresowała mnie ta gra przede wszystkim tak wspaniałym i klimatycznym światem. Zawsze czekałem na grę z takim klimatem wyczuwalnym już po oglądanych filmikach. Ale, czy spodoba mi się? Ważne, żeby nie była monotonna!

2011/11/17 20:51

Tego nie wie nikt. Spróbuj, inaczej się nie przekonasz. Ja dotychczas z gier podobnego gatunku grałem tylko we wszystkie możliwe Dragon Age i cholernie mnie wciągnęły. W Skyrim mechanika jest inna, generalnie kupuję kota w worku, bo nie wiem czy mi się spodoba, ale strasznie mnie do niej ciągnie i mam zamiar ją sprawdzić.

2011/11/17 20:54

kurde nie interesowałem się tym tytułem ale mnie zachęciliście : )

2011/11/17 21:16

Ten tytul nie jest monotonny. Po prostu nie da sie od niego oderwac, jutro sobie zrobilem wolne w pracy pod pretekstem "choroby" ;p Zgadnijcie co bede robic.

2011/11/18 03:23

Masz już konto? zaloguj się

Zobacz więcej dyskusji na temat Scrolls Elder opinie skyrim the

Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

758 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 599 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...