dodaj ogłoszenie

worldbox.pl - opinie.

Hej, mam zamiar zamawiać buty z owej stronki, ktoś coś od nich kupował? Chciałbym usłyszeć od was opinie o tym sklepie, jak wszystko ok to i w przyszłości bym u nich zamawiał.

2013/10/17 20:20
  skomentuj   lub  

Sklep raczej zaufany, dużo opinii w internecie(60k lajków na fejsie). Poza tym mają też jakieś sklepy stacjonarne.
btw. najs, koleś ze Slayer'em na awatarze śmigający w Najkach, albo butach od Jeremy Scott ;)
EDIT: cofam to co wcześniej napisałem xD
swa g 1 g 1 erhypeclub.com/forum/topic/18091-worldbox-w-ch-arkadia/page-4 (usuń jedynki i spacje)

2013/10/17 21:04
@przecietny_gracz różnie to bywa :)

W takim razie w jakiś sposób spróbuję się z nimi skontaktować żeby dowiedzieć się czy na pewno mają mój rozmiar.
Ktoś jeszcze się wypowie?

2013/10/17 21:14

Siema ja nie polecam, kupiłem tam Buty Nike Flight 13 "White"

; po niecałym pół roku podeszwa w butach pękła oddałem na reklamacje i uznali że nieprawidłowo były użytkowane… (chodziłem po scianach i po suficie wiadomo) i nie konserwowane (trzeba przeciez kremem nacierac codziennie buty) . i jeszcze straciłem 2 dychy za przesyłke a uszkodzonych butów moge sobie zrobić cos? głosniki? pzdr

2013/12/19 19:43

Temat już raczej nieaktualny, ale kupiłem tam kilka par butów i jak na razie wszystko jest ok.

2013/12/19 19:47

A ja zaktualizuję swój wpis, bo w ciągu ostatnich dwóch miesiącach chciałem u nich kupić Reeboki Classic projektowane przez Fisza. Okazało się, że na stronie nie aktualizują rozmiarów na bieżąco i po licznych mailach, i telefonach moje zamówienie zostało anulowane. Po jakimś czasie moja siostra kupiła(albo raczej chciała kupić) sobie u nich prawilne Blazery Vintage. Po zakupie czekała jakieś dwa tygodnie i okazało się, że kurier(podobno) zgubił paczkę, ale kasę zwrócili, chociaż wszystko to trochę trwało, a w końcu nie dostała tych butów. Ogólnie jak ktoś ma blisko sklep stacjonarny, to ok, ale ich sklepu internetowego nie polecam – szkoda czasu i nerwów.

2013/12/19 20:22

Byłem ostatnio w ich sklepie stacjonarnym ze znajomym. Nie moje klimaty, on coś oglądał. Nie wypowiem się na temat obsługi itd, ale rzucę tylko luźną uwagę, że mają tam tak odjechany buty Nike i Adidas, jakich w życiu nie widziałem XD Zresztą na ich stronie też są.

2013/12/19 23:01

Smarki Smark - NajkiMovie_play_icon :)

2013/12/19 23:17

Masz już konto? zaloguj się

Zobacz więcej dyskusji na temat opinie worldboxpl

Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

275 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 409 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...