dodaj ogłoszenie

Tekken : Dark Resurrection (PSP)

  dodaj do poszukiwanych

4.4
wg 189 graczy

Tekken 5: Dark Resurrection jest specjalną edycją ostatniej bijatyki spod znaku Tekken, wypuszczonej na platformie PlayStation 2. "Mroczne Wsk... więcej...

Opinie o Tekken : Dark Resurrection na PSP

Masz już konto? zaloguj się

1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Jest to najlepszy Tekken jaki kiedykolwiek wyszedł!!! Dwie nowe postacie, świetna grafika i kapitalny gameplay sprawiają że w Tekken'a DR chce się ciągle grać. Do sterowania na PSP można się bez problemu po kilku minutach grania przyzwyczaić. No i oczywiście niedawno Tekken DR wszedł do Platyny, więc kosztuje tylko 79 zł. Brać i grać!!!

2010/11/11 01:21
1
2
3
4
5
Dobra

Jak na razie jeszcze nie mam tej gry ale już się wymieniłem z jednym z użytkowników ale oglądałem wiele recenzji i widzę że gra jest świetny nie mogę się doczekać żeby ją dostać

2011/11/21 17:31
1
2
3
4
5
Bardzo dobra

Świetna gierka.
Grafika bardzo dobra jak na PSP, ciekawe tryby, możliwość edytowania (wizualnie) postaci. No i oczywiście jak to tekken – multiplayer :D… Obowiązkowa pozycja dla posiadacza PSP

2010/11/11 01:19
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Gra bardzo dobrze przemyślana.Dość przejrzysty infejs wygodne sterowanie.Grafika na wysokim poziomi wykorzystuje prawie całą moc konsoli SONY.Godna polecenia fanom serii jak i nowicjuszom.

2010/11/11 01:18
1
2
3
4
5
Bardzo dobra

Jedna z nielicznych gier na PSP oferująca dobrą grafikę i dobrą nawalankę. Tekken 5 mimo że ma już te swoje latka ma według mnie lepszą grafikę od nowszej odsłony.

2010/11/11 01:19
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Całkowity Amejzing, must have na psp. Nowe postacie, porządna grafa, świetny story mode, wszystko świetne, wygodne sterowanie, polecam każdemu posiadaczowi PSP.

2011/03/18 13:27
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Jest to najlepszy tekken od czasu 3 ma dużą ilość trybów rozgrywki w singlu jak i multiplayer super grafika jak na PSP jest to najlepszy tekken z ostatnich lat

2010/11/20 10:08
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Co tu dużo pisać, absolutny must have każdego posiadacza PSP i fana bijatyk, w sumie to jedna z lepszych części serii, polecam!!!!

2012/05/19 04:11
1
2
3
4
5
Bardzo dobra

Ten tytuł wszyscy znają, lubię ją ale nie uwielbiam po wsze czasy jak to niektórzy fanatycy. Jest dobra i tyle.
Kazuya na zawsze!

2011/01/26 20:49
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Cóż mogę dodać? najwyżej mogę się podpisać pod opiniamy kolegów niżej. Gra rewelacyjna ! Polecam wszystkim

2010/12/16 22:14
Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

790 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 604 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...