dodaj ogłoszenie

Little Big Planet 3 (PS4)

  dodaj do poszukiwanych

4.2
wg 240 graczy

Little Big Planet 3 to jak łatwo zauważyć po cyfrze w tytule trzecia już część gry (nie licząc gier wydanych na PS Vita i PSP) w której sterujemy b... więcej...

Opinie o Little Big Planet 3 na PS4

Masz już konto? zaloguj się

1
2
3
4
5
Bardzo dobra

Gra ma ciekawy, oryginalny styl graficzny, oraz bardzo ładną ścieżkę dźwiękową, ale gra jest dość trudna, i jak dla mnie, momentami dość frustrująca.

2015/02/14 21:28
1
2
3
4
5
Dobra

Dla dzieci spoko, bajkowy klimat, fajny dubbing, kolorowo, dużo się dzieje. Dla starszych osób… hmm jak ktoś lubi platformówki albo dla platynki :)

2015/06/23 21:56
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Kupiłem PS4 też ze względu na tą grę, aby grać z żonką moją :) Bardzo fajnie się gra we dwoje. Ubaw po pachy!

2014/12/23 11:49
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Świetna zabawa i jedna z niewielu już gier przy której można usiąść ze znajomymi na kanapie przed telewizorem

2017/09/17 20:31
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Gra jest bardzo fajna i wciągająca można spędzić przy niej wiele godzin!!!!! Polecam!!!!!

2015/03/29 14:38
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Dziecko szczęśliwe i to mi wystarczy żeby dać 5 gwiazdek:)

2016/02/04 20:08
1
2
3
4
5
Bardzo dobra

Świetna platformówka dla najmłodszych oraz starszych osób.

2015/01/13 17:19
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

gra bez zadnych usterek w pelni sprawna kod niewykorzystany

2015/01/11 20:49
1
2
3
4
5
Bardzo dobra

Kolorowa, śmieszna, polecam serdecznie:)

2015/11/17 02:13
1
2
3
4
5
Rewelacyjna!

Świetna do grania z przyjaciółmi

2015/10/10 10:22
Ta strona korzysta z plików Cookies - dowiedz się więcej.   rozumiem ×

Załóż konto za darmo

lub

akceptuję regulamin serwisu GameTrade.pl

789 tys. graczy sprzedało i wymieniło już ponad 603 tys. gier przez GameTrade.pl!

Ładowanie...